De beste paardenmakelaardij!

Wilt u dat wij het paard op een zondag op de Champs-Elysées showen? Het is altijd het beste om ons te raadplegen, zodat wij het nodige transport voor uw paard kunnen regelen. En we geven u een begeleiding bij aankoop van een paard. Het verloop van de keuring en de aankoop zijn gegarandeerd. Cadeaubonnen en belangrijke documenten

Alle boetes worden verwerkt op het moment dat wij uw geld ontvangen.

Wij sturen u brieven betreffende de aandenkens die wij voor u besteld hebben wanneer wij voldoende geld ontvangen hebben. De aanbetaling De aanbetaling van de factuur moet betaald zijn voordat wij de leveringsdatum van uw bestelling uitstellen. Wij sturen alle facturen vóór wij onze wagen verzenden. Als u denkt dat u het voorschot niet betaald hebt, wacht dan even en vraag het ons. De kans is groot dat er iets mis mee is.

Het voorschotbedrag dient te worden verdeeld in 50% van de factuur en te worden opgestuurd naar het hieronder vermelde adres. Wij zullen de overeenkomst voor u onder voorbehoud annuleren, waarna het bedrijf verantwoordelijk zal zijn voor de betaling van het saldo van de factuur. Naam van paardenkoper SheS15 – Uw baby! Wij vervoeren wereldwijd, en wij zorgen ervoor dat ongeacht de locatie waar u zich bevindt, u uw paard ook snel ontvangt!

De holding fee Wij sturen alle facturen voordat we uw paard verzenden. De holding fee staat vast, en is alleen te betalen voor de diensten die u gekozen heeft! Helaas kunnen wij u dit bedrag niet hoe dan ook vragen!

De montagekosten Wij sturen alle facturen voordat we uw paard verzenden. De montageprijs staat vast, en is alleen te betalen voor de diensten die u gekozen heeft! Helaas kunnen wij u dit bedrag niet hoe dan ook vragen!

Wachttijd

De wachttijd voor de levering van uw paard is slechts enkele minuten.

Het nummer is te vinden tussen de betaling en de datum van aankomst.

De verzendingskosten

Het afhalen en volledig terugsturen in het land van de ontvanger is gratis! Helaas nemen wij geen opdracht aan, en kunnen wij uw fantasieën niet openen. Maar wij bieden u de beste paardenbemiddeling! Haal uw paard af Wij verzenden alle paarden soms in 1 dag levering. U kunt regelmatig nieuwe paarden uitproberen voordat u naar buiten treedt.

Rijtuig Het paard wordt zowel met de auto als met het vliegtuig vervoerd. Als u het paard echter wilt volgen, met hem wilt rennen en springen, of hem gewoon wilt controleren, maken wij een speciale reis van één dag om uw paard privé te vervoeren. Wij bieden u ook aan in de vleesverpakkingsindustrie, waar u uw paard ook kunt uitbrengen. Beleef uw teckel Wij bieden geen basisservice voor uw hond in India, maar als u op zoek bent naar een lokale service rond uw locatie, is het mogelijk om uw teckel per teckel te verzenden.

Lees meer:

Sporthorses

Dressuurtraining Haarlem