Puppy Gehoorzaamheids Lessen


Het leren van hun moeder is zeer nuttig bij de opvoeding van een puppy. Als het gaat om het opvoeden van een puppy, is de moederhond opgevoed door de nestgenoten van haar puppy’s en heeft ze een aantal weken les gehad van de fokker. Puppy’s leren door naar hun moeder te kijken voor gedragsaanwijzingen en ze leren ook door naar de rest van de nestgenoten te luisteren en met hen om te gaan.

Als u de kleuterschool voor gezinshonden in uw omgeving hebt gemist, kunt u nog steeds deelnemen aan een puppy kleuterschool klas. De plaatselijke 4-H groepen hebben wekelijkse klassen waar puppies kunnen komen om de geneugten van gehoorzaamheid te leren. 4-H is een prachtige uitbreiding voor mensen die willen deelnemen aan een geweldig familie-evenement.

Als je een paar weken in je agenda hebt en je bent in staat om deel te nemen aan een plaatselijke 4-H klas of gehoorzaamheidscursus, zullen jullie twee dezelfde soort beloningen oogsten van je deelname. Het is echter verstandig om de deelname van uw huisdier van tevoren te plannen, net als uw deelname aan een plaatselijke 4-H klas.

Volg het advies van uw dierenarts op, en zorg ervoor dat uw huisdier 100% gezond is voordat u met trainen begint. Vroege training kan effectief zijn, maar staat ook bekend om het veroorzaken van problemen.

Puppy training kan zeer effectief zijn wanneer een puppy deelneemt aan een les. Echter, alleen als de puppy het gedrag van respect en vertrouwen leert dat u verwacht. Laat u niet meeslepen en eindig niet met een hond die opspringt van opwinding, en het huis overhoop haalt!

Het mooie van een puppy kleuterklas bij Puppycursus Leidschendam voor kleine honden is dat uw puppy leert in een plezierige, positieve, niet-bedreigende omgeving. Dit is precies de juiste omgeving voor een gelukkige puppy. Op de puppy kleuterschool lessen leert uw puppy het gedrag dat acceptabel is om een lid van uw gezin te zijn.

Het is niet nodig om de deelname van uw puppy aan een puppycursus te beperken; het is echter belangrijk te beseffen dat een groepsgehoorzaamheidscursus niet de plaats is om met formele hondentraining te beginnen. Voordat u beslist over een klas, zorg ervoor dat u de puppy kleuterschool instructeur vraagt over de gehoorzaamheid klassen regels en het verwachte gedrag.

Enkele van de belangrijkste prioriteiten van de puppy kleuterschool instructeur zijn om de klas Kentucky staalblauw te houden voor het beste van gedrag. Het is bijvoorbeeld gebruikelijk dat een klas wordt verdeeld in acht of meer groepen. Tijdens de les kan de instructeur letterlijk op de tenen van sommige puppy/hond groepen gaan staan door, nou ja, letterlijk over hun ruggen te lopen.

Sommige instructeurs die uw puppy in de klas lesgeven, vragen echter dat u in een bepaalde ruimte gaat zitten of dat u uw puppy aan het eind van de les laat zitten, zodat de instructeur zijn inspanning kan beoordelen. Een instructeur beoordeelt de inspanning door het aantal “wiggen” in elke groep te vergelijken en het is deze niet-arbitraire vergelijking die een score geeft aan elke puppy en trainer. Dus, bijvoorbeeld, als twee puppy’s in groep A klikten voor een vereist gedrag en vijf andere puppy’s deden hetzelfde met slechts twee uitzonderingen, dan werd de puppy die het niet deed geëvalueerd als hebbende minder inspanning. Een soortgelijke instructeur zal ook een soortgelijke procedure volgen bij het vergelijken van het gedrag van een puppy tijdens de cursus.

Puppy kleuterschool klassen zijn geen crèche de la crèche, wat betekent een verkleedklas voor honden, maar ze bieden een uitstekende gelegenheid voor uw hond om te leren in hun eigen tempo en op welk tempo hij of zij maar wil. Puppy’s en hun trainers kunnen een leuke tijd hebben terwijl ze tegelijkertijd de basisbeginselen van gehoorzaamheidstraining leren.

Lees meer:

Puppycursus Den Haag

Puppycursus Wassenaar