Verzorgingssalon

Wij creëren de best mogelijke scenario’s voor onze viervoetige vrienden. We zorgen ervoor dat ze gezond zijn, gelukkig en gedijen op een plezierige ervaring. Of het nu gaat om een rustgevende middag of voor die avonddate, de huisdierverzorging bij Grooming Habits salons kan deze dromen verwezenlijken.

De trimsalon Eindhoven verzorgt al sinds 1975 huisdieren en in de loop der decennia is de salon steeds verder gegroeid. Geregistreerd in Eindhoven als Grooming Club België, is dit pension een toevluchtsoord voor huisdieren en hun baasjes. De trimsalon bestaat al sinds 1946 en is er trots op de kwaliteit van haar diensten hoog te houden.

De trimsalon Geldrop is gunstig gelegen op de begane grond van een groot zakencentrum. De hoofdverdieping meet 5, eigenlijk 6 verdiepingen en de bovensteSecret Coffee and Treat chlorideSounds like one of the best hotels in America when it comes to customer service! Elke verdieping is volledig uitgerust met alle voorzieningen waar een huisdier om kan vragen. Ga naar de hoofdverdieping en je ziet 4-5 showrooms vol met producten die een huisdier eigenaar kan gebruiken.

De aangeboden diensten omvatten het borstelen van hondennekken, poten, haar en tanden, essentiële en gespecialiseerde Pet Grooming Stations en er worden full service grooming stations aangeboden, uitgerust met wachtruimtes, aai- en kleedruimtes, drogers en stomerij, pedicures, huid- en vachtbehandelingen, gedetailleerde verzorgingsnotities en instructies, evenals unieke en op maat gemaakte halsbanden en tuigen, variërend van leer met spijkers tot diamanten met spijkers, uw huisdier zal versteld staan.

Ze hebben een full-service snack- en theeservice, evenals een eigen bakkerij, en de wachtruimte biedt voldoende ruimte voor huisdieren, hun familie en vrienden, om te ontspannen en rond te hangen. De hoofdverdieping heeft binnen- en buitenruimte, en omdat het gebouw zo groot is, is er veel ruimte voor kleinere winkels en restaurants.

We vroegen de catering manager wat ze te bieden hebben aan onze variërend van kleine tot extra grote expedities en hij deelde ons mee dat ze alles op maat kunnen ontwerpen, van fotoboeken, geschenkmanden, muizen, traktatiedozen, speldozen, bloemenmanden, ID-tags, portefeuilles, kalenderpagina’s, posters, t-shirts, enz. om onze huisdieren een grondig voorverpakt geschenk te geven. Ze hebben ook verjaardagstaarten gemaakt met speciale recepten voor zowat elke gelegenheid.

We vroegen ook wat ze aanbieden voor happyBirthday thee, en hij deelde ons mee dat ze verschillende losse theedoeken hebben voor ons om onze huisdieren in te gooien “zodat ze ons niet hard bijten op het corduroy”. Ze hebben zelfs een paar grote bakken met lekkers meegenomen, zoals verpakte frozen yogurt, chocolaatjes en zelfs drankjes.

Vraag naar hun prijzen, en u zult zien dat, hoewel hun prijzen meestal niet hoog zijn, ze in ieder geval proberen de extra kosten zo laag mogelijk te houden om u, de klant, een bevredigende eerste indruk te geven. Ze hebben ook gratis kaarten die u kunt kopen, die vaak een paar extra freebies bevatten.

Met een dergelijke toewijding aan hun hondachtige klanten, kunt u er zeker van zijn dat ze meer dan blij om u te helpen met eventuele vragen die u hebt, en zal u versteld staan van hoeveel het management zal gaan om u en uw huisdier te helpen hebben absoluut geen probleem, ooit terug te komen voor meer, en altijd gaan over oude grond keer op keer!

Lees meer:

hondentrimsalon eindhoven