Vragen die u moet stellen voordat u uw hond uitlaat

De persoonlijkheid en behoeften van honden

Het bovenstaande zijn slechts enkele van de zeer belangrijke vragen die u zichzelf moet stellen voordat u uw hond bij een hondendagopvang in NJ achterlaat. Het beantwoorden van de vragen zal u helpen beslissen of uw hond en u klaar zijn voor deze nieuwe verantwoordelijkheid. Daarnaast zal het u helpen zowel uzelf als uw huisdier voor te bereiden op deze nieuwe gezamenlijke verantwoordelijkheid die u beiden zult beamen overweldigend zal zijn. Als u de tijd neemt om uw opties te onderzoeken en te beslissen, is dat van cruciaal belang om samen van uw tijd te genieten terwijl uw hond onder hun hoede is.

Te maken overwegingen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor hondenopvang in Limburg. U kunt uw dier ’s morgens op weg naar uw werk afzetten, of u kunt ’s avonds tijdens uw lunchpauze thuiskomen om ze even uit te laten. Zo heeft u even tijd om een snack te halen, even langs de dierenarts te gaan of een krantje te pakken om de bloedsuiker van uw hond te verversen.

U zult zich ook moeten afvragen of u kleine kinderen hebt. Er zijn plaatsen die niet toestaan dat kinderen onder de zeven jaar in pension gaan en voor de honden zorgen. Als dit het geval is, zult u er zeker van willen zijn dat uw hond zeer goed verzorgd wordt, en het zou oneerlijk zijn om hem achter te laten op een plaats waar kinderen zonder toezicht met hem kunnen omgaan.

U zult ook de grootte van het pension willen overwegen. Veel plaatsen hebben normen waaraan u moet voldoen, maar sommige plaatsen hebben dat niet. Vraag of ze uw hond regelmatig zullen bezoeken om er zeker van te zijn dat ze de juiste hoeveelheid menselijk contact hebben.

Hoewel het nuttig is om enig idee te hebben van wat u zult mogen doen in termen van contact met de eigenaar, is het niet altijd mogelijk om het zeker te weten. Praat met het juiste deel van het personeel van de kennel en vraag of zij beschikbaar zullen zijn voor overleg in geval van nood.

Vraag of ze kennelrennen aanbieden. Dit is vooral belangrijk in het geval van oudere honden, waar het heel nuttig kan zijn om ze een beetje uit huis te kunnen halen, met ze te kunnen wandelen en ze niet zo opgesloten te laten voelen.

vraag om de kennels te zien. U zult ze willen bezoeken en bekijken voordat u uw huisdier aflevert. Dit zal u helpen te bepalen bij welke u uw hond ook wilt inschrijven.

verzoek om met de dierenarts te spreken. U zult willen weten op welke uren de dierenarts werkt, hoe hij eruit ziet, of hij vriendelijk is en hoe hij met de hond omgaat.

Als u uw bezorgdheid over de hond of de plaats wilt uiten, ga dan onmiddellijk naar het gebied met de hond en stel de eigenaar vragen (of richt uw vragen tot de eigenaar) tijdens het bezoek.

Neem een pauze.

U zult veel vragen moeten stellen tijdens uw bezoek aan de hondenkennels. Leer ze kennen. Krijg te zien de medische toestand van het gebied. Dit zijn enkele van de vragen die u aan de dierenarts zou kunnen stellen.

Als u uw bezorgdheid over de hond of de plaats wilt uiten, ga dan onmiddellijk naar het gebied met de hond en stel de eigenaar vragen (of richt uw vragen tot de eigenaar) tijdens het bezoek.

mond- en gezichtsuitdrukkingen

� intelligent

Elektrisch systeem

Staan ze huisdieren toe?

Zijn er nog andere dieren?

Houden ze het dier opgesloten?

Hebben ze een vergunning?

Wat is hun diagnose / beperking van het probleem?

barbaarse methoden

Wat is de huidige behandeling?

eisen dat alle honden de hele dag opgesloten zitten, een paar uur per dag spelen, etc., etc.

Wat is het huidige dieet?

Momenteel is het dieet ondervoedingsbehandeling.

Zijn ze ingeënt? De meesten wel.

Laten ze kleinere dieren toe?

Wat zijn de huidige behandelingen?

Wat is de huidige worp / jongen / meisje verwachting?

Wat is hun fok?

Wat is hun leeftijd / hoe oud zijn de ouders?

Waarom zijn ze in het asiel?

Wat is hun ras? Controleer het ras.

fokkers buiten de staat / fokkers buiten de staat

Voordat je een hond adopteert, ga dan eerst bij het adoptiecentrum kijken. Zorg ervoor dat je de hond een test laat doen voordat je hem adopteert. Het is verbazingwekkend hoe slecht sommige mensen zich gedragen als ze niet voorbereid zijn.

Zorg ervoor dat uw hele gezin er klaar voor is, uw hond moet volledig geacclimatiseerd zijn met zijn nieuwe gezin voordat u verhuist. De stress van naar een ander land gaan is overweldigend voor uw huisdier. Plan een paar dagen met uw hond in zijn nieuwe huis voordat u er intrekt.

Lees meer:

Hondenpension Limburg

Hondentraining Limburg